Nules: El CEIP Cervantes penja cartells per a demanar civisme als propietaris de gossos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155224_88969/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155224_88969/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 11-03-2017
El CEIP Cervantes penja cartells per a demanar civisme als propietaris de gossos

El CEIP Cervantes de Nules ha penjat cartells, fets pels alumenes, als marges del col·legi en els que demana als propietaris de gossos civisme i respecte a l’entorn del centre educatiu davant les defecacions dels animals que no són recollides.

Davant açò, l’Ajuntament de Nules seguirà potenciant les diferents campanyes de conscienciació ciutadana que es porten a terme al llarg de l’any. Tant des de la Regidoria de Sanitat com des de la Regidoria de Policia Local i Seguretat es recorda als veïns i a les veïnes la importància que té recollir els excrements dels gossos per a la higiene de la via pública i la salubritat de la ciutadania, a més també es recorda que hi ha diferents sancions per a aquest tipus d’accions.

A finals del passat any es va obrir a Nules el primer Parc Caní, un lloc on es poden dur les mascotes per a que pugen estar lliures i en el que una de les principals normes és la recollida d’excrements per la qual cosa hi ha instal·lats diferents contenidors.

Ací mateix, altra de les mesures que des de l’ajuntament es volia ficar en marxa era la policia de paisà per tal de controlar, entre altres, actes d’incivisme com aquest. Una iniciativa que no serà possible per la negativa del Govern Central a que Nules tinga aquest servei per a la ciutadania.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana