Nules: Nules insta els ajuntaments de la Plana i a la Diputació a penjar una parcarta reivindicativa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155484_89177/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-03-2017
Nules insta els ajuntaments de la Plana i a la Diputació a penjar una parcarta reivindicativa

L’Ajuntament de Nules ha enviat als ajuntaments de la Plana, que en el seu terme municipal tenen plantacions de clemenules, i a la Diputació Provincial de Castelló, una carta en la qual els anima a penjar als seus balcons una pancarta reivindicativa amb l’objectiu de mostrar la unitat necessària dels municipis afectats pel acord signat per la Unió Europea amb Sud-àfrica.

El lema d’aquesta pancarta és el que es va presentar en l’acte reivindicatiu que va tindre lloc al Mercat de Mascarell el passat mes de febrer “El llaurador valencià exigix a Europa el respecte i la dignitat que el nostre treball mereix”.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules ha sigut el primer municipi a penjar aquesta pancarta, “amb aquesta iniciativa volem donar suport al sector agrícola i mostrar la nostra repulsa a l’acord de la Comissió Europea. Per tant, aquesta estarà al nostre balcó fins que es reconsidere la posició de la Unió Europea i es prenguen les mesures necessàries per a afavorir al sector. La carta enviada pretén que totes les poblacions afectades estiguem al costat del sector i tots junts fer força perquè es done solució a la greu situació per la qual travessa la citricultura” destaca l’alcalde de Nules, David García.

En la carta s’explica les repercussions negatives que la signatura d’aquest acord tenen per al sector agrari, en especial de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló, ja que és un dels motors econòmics de moltes famílies.