Nules: La Conselleria d'Agricultura se suma a la plataforma per la dignitat del llaurador


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157325_90304/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2017
La Conselleria d'Agricultura se suma a la plataforma per la dignitat del llaurador

El secretari autonòmic d’Agricultura de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha assistit a la reunió de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador que va tindre lloc ahir de vesprada a l’Ajuntament de Nules.

“Per als membres que formem la plataforma és molt important i positiu tindre un representant de la Conselleria d’Agricultura, ja que els temes que tractem arribaran de seguida a l’Administració autonòmica. A més, el secretari autonòmic d’Agricultura ens ha dit que donarà suport a qualsevol iniciativa que siga viable i real”, explica el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, César Estañol.

En aquesta reunió s’ha tractat de nou el tema de la figura de qualitat per a la clemenules, “estem en contacte amb tècnics de l’UJI i de la Universitat Politècnica de València per a treballar diferents punts, com ara el reglament, el plec de condicions tècniques i l’àmbit geogràfic”, comenta Estañol.

També s’ha fet un seguiment de la recollida de signatures que està previst que finalitze a principi d’estiu.

Des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador es duran a terme diferents reunions de treball per a establir les bases de la figura de qualitat que es tractaran en la pròxima reunió que convocarà la plataforma.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios