Nules: La Conselleria d'Agricultura se suma a la plataforma per la dignitat del llaurador


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157325_90304/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2017
La Conselleria d'Agricultura se suma a la plataforma per la dignitat del llaurador

El secretari autonòmic d’Agricultura de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha assistit a la reunió de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador que va tindre lloc ahir de vesprada a l’Ajuntament de Nules.

“Per als membres que formem la plataforma és molt important i positiu tindre un representant de la Conselleria d’Agricultura, ja que els temes que tractem arribaran de seguida a l’Administració autonòmica. A més, el secretari autonòmic d’Agricultura ens ha dit que donarà suport a qualsevol iniciativa que siga viable i real”, explica el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, César Estañol.

En aquesta reunió s’ha tractat de nou el tema de la figura de qualitat per a la clemenules, “estem en contacte amb tècnics de l’UJI i de la Universitat Politècnica de València per a treballar diferents punts, com ara el reglament, el plec de condicions tècniques i l’àmbit geogràfic”, comenta Estañol.

També s’ha fet un seguiment de la recollida de signatures que està previst que finalitze a principi d’estiu.

Des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador es duran a terme diferents reunions de treball per a establir les bases de la figura de qualitat que es tractaran en la pròxima reunió que convocarà la plataforma.