Nules: Nules demana ajudes per al mobiliari de la planta baixa de la cambra agrària


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157407_90369/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 11-05-2017
Nules demana ajudes per al mobiliari de la planta baixa de la cambra agrària

La planta baixa de la Cambra Agrària serà destinada per a albergar el Llar de Convivència de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, per la qual cosa des d’aquesta entitat amb la col•laboració de la regidoria de gent major s’han demanat les ajudes que la Diputació Provincial destina per a rehabilitació de locals i mobiliari o material.

El president de l’associació, Salvador Tarancón, comenta que “portem anys reivindicant un centre ja que l’actual local sols té cabuda per a un 10% dels socis, es a dir d’un total de 700 abonats sols hi ha espai per a unes 30 persones. Des de l’associació ens acollirem a tot tipus d’ajudes que ens faciliten el trasllat per a tindre en el menor temps possible el local en condicions”.

Cal destacar que representants de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i el regidor de Gent Major, Antonio Romero, es varen reunir amb la Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa, “qui ens va donar el vist i plau per al trasllat del Llar de Convivència a més ens va dir que una vegada instal•lats en el nou centre contarem amb el seu recolzament”, matisa Tarancón.