Nules: Nules demana ajudes per al mobiliari de la planta baixa de la cambra agrària


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157407_90369/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 11-05-2017
Nules demana ajudes per al mobiliari de la planta baixa de la cambra agrària

La planta baixa de la Cambra Agrària serà destinada per a albergar el Llar de Convivència de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, per la qual cosa des d’aquesta entitat amb la col•laboració de la regidoria de gent major s’han demanat les ajudes que la Diputació Provincial destina per a rehabilitació de locals i mobiliari o material.

El president de l’associació, Salvador Tarancón, comenta que “portem anys reivindicant un centre ja que l’actual local sols té cabuda per a un 10% dels socis, es a dir d’un total de 700 abonats sols hi ha espai per a unes 30 persones. Des de l’associació ens acollirem a tot tipus d’ajudes que ens faciliten el trasllat per a tindre en el menor temps possible el local en condicions”.

Cal destacar que representants de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i el regidor de Gent Major, Antonio Romero, es varen reunir amb la Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa, “qui ens va donar el vist i plau per al trasllat del Llar de Convivència a més ens va dir que una vegada instal•lats en el nou centre contarem amb el seu recolzament”, matisa Tarancón.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios