Nules: Nules millora l'accessibilitat amb la construcció de voreres


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157444_90394/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/5/157444_90394/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-05-2017
Nules millora l'accessibilitat amb la construcció de voreres

L’Ajuntament de Nules ha dut a terme diferents actuacions relacionades en la millora de l’accessibilitat del municipi. En concret s’han construït voreres en alguns trams de carrers que no tenien o no estaven acabades com és el cas dels carrers San Agustín, Moncofa, Almenara, Betxí, Los Ángeles, Enrique Giner, Calderón de la Barca i l’avinguda Marqués de Santa Cruz.

L’Alcalde de Nules i regidor de policia local i seguretat, David García, explica que “a principi d’any varem detectar aquest problema que afectava a diferents punts de la població, per la qual cosa des de la policia local es va fer un informe en el que es detallava els carrers que, per diverses causes, no tenien la vorera finalitzada o careixien de la mateixa”.

Amb aquesta iniciativa es treballa en el pla d’accessibilitat del municipi ja que les voreres són importants per a la seguretat dels veïns i de les veïnes, a més la pluja feia que aquest carrers foren intransitables.

“Per a realitzar aquests treballs hem contractat a autònoms de Nules que es dediquen a l’obra, de manera que en obres menors com aquestes intentem donar la feina als nostres veïns”, matisa Adrián Sorribes, regidor d’obres i serveis.