Nules: Els alumnes de l'IES inauguren la programació del dia internacional dels museus amb el concurs de dibuix Enrique Giner


 
La Plana al Dia | Nules | General | 16-05-2017
 

Els alumnes de quart de l’ESO i primer de Batxillerat que cursen plàstica en l’IES Gilabert de Centelles han inaugurat la programació del Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, amb el Concurs de Dibuix Enrique Giner. Aquest concurs s’ha celebrat el dimarts 16 de maig, i els guanyadors rebran una tauleta tàctil.

El regidor de Museus, Antonio Romero, explica que “per segon any consecutiu hem organitzat una programació al voltant del Dia Internacional dels Museus per a difondre el nostre patrimoni històric i cultural. Nules és una població amb una gran riquesa museística i el que volem és atraure tot tipus de públics a visitar aquest patrimoni local, per la qual cosa una de les novetats d’enguany és l’acte anomenat Nit Blanca, que tindrà lloc la nit de dissabte, amb la visita guiada en la qual s’explicaran anècdotes històriques dels edificis”.

Per altra banda, s’ha programat per als més menuts un taller de realització d’una medalla; amb una premsa podran fer la seua pròpia medalla del Museu de Medallística Enrique Giner.

A més, els majors tindran un contacontes “El origen del amor”, interpretat per Carlos García, que estarà acompanyat pel músic Jota Martínez, “la majoria d’escultures que hi ha a l’exterior del Museu de Medallística Enrique Giner són lloances a l’amor”, matisa el regidor de Museus.