Nules: Nules ofereix ajudes municipals per a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157547_90463/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 17-05-2017
Nules ofereix ajudes municipals per a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià

L’Ajuntament de Nules ha convocat, per segon any consecutiu, unes ajudes per a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià; el termini de presentació de sol·licituds i documentació finalitza el proper 12 de juny.

Des de la Regidoria de Normalització Lingüística s’han ampliat les accions en relació amb l’any passat, any en què es van convocar per primera vegada i que estaven enfocades només a establiments hostalers i de restauració per a la realització de cartes de menú.

Enguany s’ofereixen ajudes per a retolació exterior i interior amb una subvenció màxima de 400 euros; per a retolació de vehicles amb un ajuda de 100 euros; díptics, tríptics, etiquetes i cartells tenen una subvenció de 100 euros; les cartes de menú també se subvencionaran amb 100 euros i la mateixa quantitat es dóna per a anuncis publicitaris en mitjans de comunicació.

El regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut, comenta que “des de l’Ajuntament de Nules animem perquè les empreses, comerços i indústries locals facen ús d’aquestes subvencions, en les quals hem incorporat diferents elements perquè tot tipus de negoci tinga l’oportunitat de potenciar la seua empresa compaginant la promoció de la nostra llengua”.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules subvencionarà les empreses que resulten beneficiàries de les ajudes amb el 75% del pressupost presentat de cada acció per la qual hagen demanat subvenció, encara que el total subvencionat a una mateixa empresa no pot superar els 500 euros. Les bases es poden consultar i descarregar a la web municipal i les gestions es poden fer des de l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.NULES OFRECE AYUDAS MUNICIPALES PARA EMPRESAS, COMERCIOS E INDUSTRIAS PARA LA PROMOCIÓN DEL VALENCIÀ

Se han ampliado las acciones en relación al año 2016 en el que se enfocaron sólo al sector de la restauración


El Ayuntamiento de Nules ha convocado, per segundo año consecutivo, unas ayudas para empresas, comercios e industrias para la promoción del valencià, cuyo plazo para presentar solicitudes y documentación finaliza el próximo 12 de junio.

Desde la Concejalía de Normalització Lingüística se han ampliado las acciones en relación al año pasado, en el que se convocaron por primera vez, que estaban enfocadas sólo a establecimientos hoteleros y de restauración para la realización de cartas de menú.

En esta edición se ofrecen ayudas para rotulación exterior e interior con una subvención máxima de 400 euros; para rotulación de vehículos con una ayuda de 100 euros; dípticos, trípticos, etiquetas y carteles tienen una subvención de 100 euros; las cartas de menú también se subvencionan con 100 euros y la misma cantidad se dá para anuncios publicitarios en medios de comunicación.

El concejal de Normalització Lingüística, Ramon Canut, comenta que “desde el Ayuntamiento de Nules animamos a las empresas, comercios e industrias locales a que hagan uso de estas subvenciones, en las que hemos incorporado diferentes elementos para que cualquier negocio tenga la oportunidad de potenciar su empresa compaginando la promoción de nuestra lengua”.

Así pues, el Ayuntamiento de Nules subvencionará, a las empresas que resulten beneficiarias de esta convocatoria, con el 75% del presupuesto presentado de cada una de las acciones por las que hayan demandado subvención; no obstante, el total subvencionado a una misma empresa no puede superar los 500 euros. Las bases se pueden consultar y descargar en la web municipal y las gestiones se realizan en la Oficina Municipal de Normalització Lingüística.