Nules: Nules trau a licitació per un periòde de quatre anys les casetes del 'mesón de la tapa'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159218_91287/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 14-06-2017
Nules trau a licitació per un periòde de quatre anys les casetes del 'mesón de la tapa'

Es podran muntar quatre casetes a la plaça de Fra Asensi Nebot a les festes patronals.

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació per un període de quatre anys, prorrogables dos anys més, els espais de domini públic destinats a ubicar les casetes del “mesón de la tapa” que té lloc a les festes patronals de Sant Bartomeu al mes d’agost i de la Mare de Déu de la Soledat al mes d’octubre. Aquestes casetes es podran muntar els dies festius a la plaça de Fra Asensi Nebot.

La licitació és de 2.000 euros per caseta i any de concessió, així doncs entre els criteris d’adjudicació es tindrà en compte aquest cànon a l’alça; l’oferta gastronòmica detallada que s’oferirà en la caseta, que haurà d’oferir una tapa més beguda a 2,5 euros; l’oferta d’activitats que tindrà lloc al “mesón” de tipus infantil, musical o gastronòmic; i l’horari.

Els interessats tenen 15 dies naturals des de la publicació del plec de condicions en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la documentació escaient al Negociat de Contractació de l’Ajuntament de Nules. Hi hauran de presentar tres sobres, el sobre A amb la documentació administrativa, el sobre B amb la proposta tècnica que inclou les diferents ofertes, i el sobre C amb la proposta econòmica.

Cal destacar que tant el perfil del contractant com els plecs de la concessió es troben en la web institucional perquè puguen ser consultats.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios