Nules: Nules trau a licitació per un periòde de quatre anys les casetes del 'mesón de la tapa'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159218_91287/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 14-06-2017
Nules trau a licitació per un periòde de quatre anys les casetes del 'mesón de la tapa'

Es podran muntar quatre casetes a la plaça de Fra Asensi Nebot a les festes patronals.

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació per un període de quatre anys, prorrogables dos anys més, els espais de domini públic destinats a ubicar les casetes del “mesón de la tapa” que té lloc a les festes patronals de Sant Bartomeu al mes d’agost i de la Mare de Déu de la Soledat al mes d’octubre. Aquestes casetes es podran muntar els dies festius a la plaça de Fra Asensi Nebot.

La licitació és de 2.000 euros per caseta i any de concessió, així doncs entre els criteris d’adjudicació es tindrà en compte aquest cànon a l’alça; l’oferta gastronòmica detallada que s’oferirà en la caseta, que haurà d’oferir una tapa més beguda a 2,5 euros; l’oferta d’activitats que tindrà lloc al “mesón” de tipus infantil, musical o gastronòmic; i l’horari.

Els interessats tenen 15 dies naturals des de la publicació del plec de condicions en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la documentació escaient al Negociat de Contractació de l’Ajuntament de Nules. Hi hauran de presentar tres sobres, el sobre A amb la documentació administrativa, el sobre B amb la proposta tècnica que inclou les diferents ofertes, i el sobre C amb la proposta econòmica.

Cal destacar que tant el perfil del contractant com els plecs de la concessió es troben en la web institucional perquè puguen ser consultats.