Nules: Fan obres de millora en el multifuncional de Mascarell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161340_92516/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 28-07-2017
Fan obres de millora en el multifuncional de Mascarell

El Local Multifuncional de Mascarell ha segut objecte d’algunes actuacions de millora com la construcció d’una barra per als diferents actes que tenen lloc al transcurs de l’any, s’ha pintat de nou tot el local i s’ha canviat el mobiliari. Adrián Sorribes, regidor de Mascarell i d’Obres, comenta que “el local tenia unes carències que hem intentat solventar amb aquestes actuacions”.

Cal destacar que les actuacions s’han dut a terme a petició dels propis veïns de Mascarell, “una vegada més hem escoltat als veïns i hem actuat, tot gràcies a les assemblees veïnals mitjançant les quals podem conéixer les necessitats concretes de la ciutadania”, matisa Pedro Rubio, regidor de Participació Ciutadana.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios