Nules: Nules impulsa el projecte Natiu i fomenta l'esperit emprenedor


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161509_92641/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 01-08-2017
Nules impulsa el projecte Natiu i fomenta l'esperit emprenedor

L’Ajuntament de Nules pretén impulsar el Projecte NATIU i fomentar l’emprendedurisme una vegada signat el conveni de col•laboració subscrit ahir amb l’Escola d’Empresaris (EDEM). L’acord té l’objectiu de promoure l’emprenedurisme entre els veïns de Nules i de tota la comarca de la Plana Baixa i ha sigut signat pel director general d’EDEM, Antonio Noblejas, i per l’alcalde de Nules, David García qui ha estat acompanyat pel regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

Segons aquest conveni, l’Ajuntament de Nules coordinarà una vegada a l’any junt a EDEM l’organització d’una jornada sobre emprenedurisme i les opcions de formació superior en aquest camp dirigida a alumnes de 2º de Batxillerat i Graus Superiors de l’IES Gilabert de Centelles. La primera jornada serà programada per al proper curs acadèmic 2017/2018 i es prorrogarà automàticament en els següents cursos.

A més, EDEM participarà com a jurat en els diferents concursos i certàmens sobre emprenedurisme que organitze l’Ajuntament de Nules i podrà assessorar al consistori en matèria d’accions relacionades amb l’emprenedurisme i empreses. Cal destacar que, l’acord obri la porta a una possible organització conjunta de jornades, cursos, congressos o certàmens enfocats a emprenedors i empresaris de Nules i la seua comarca.

Mitjançant aquest conveni EDEM podrà fer extensiva la participació en els projectes conjunts en matèria emprenedora a altres entitats de Marina d’Empreses entre les que es troba la Lanzadera Emprendedores S.L.U i la Sociedad de Inversión Angels.

L’alcalde de Nules, David García, ha comentat que ‘’la signatura d’aquest conveni és el resultat de mesos de conversacions i treball conjunt per a sumar sinèrgies entre dos entitats que apostem fort per l’emprenedurisme a la Comunitat Valenciana. Suposa un pas important en la consolidació del projecte NATIU i ens dona més garantía d’èxit per a la primera edició del Hervidero de Empresas en el que estem treballant, al comptar amb entitats amb l’experiència i reconegut prestigi en aquest àmbit’’.