Nules: Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d'infantil remodelats, més accesibilitat i nous espais esportius


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/162985_93830/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-09-2017
Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d'infantil remodelats, més accesibilitat i nous espais esportius

Els escolars de Nules han començat el nou curs amb aularis d’infantil remodelats i amb més accessibilitat i nous espais esportius, en concret les actuacions s’han realitzar en el CEIP Cervantes i CEIP Jaume I.

Així doncs, en l’aulari d’infantil del centre educatiu Jaume I s’han dut a terme diferents actuacions enfocades a dotar a aquest espai de major accessibilitat amb la construcció de rampes i banys condicionats per als més menuts. Es tracta d’una millora que ha estat finançada per la Conselleria d’Educació amb un import de 60.000 euros.

“Des de l’ajuntament també hem estat treballant en la millora dels nostres centres educatius, de fet s’han reformat els vestuaris i els banys de la zona poliesportiva del CEIP Jaume I per un import de més de 10.000 euros”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

A més, en aquest centre escolar també han treballat els alumnes del projecte T’Avalem Nules que s’han encarregat de fer tasques de jardineria i d’obra al pati d’aquest col•legi, principalment. Cal recordar que l’ajuntament de Nules ha contractat un total de vint-i-cinc persones per a la realització d’aquest projecte que compta amb una subvenció del Consell de 389.059,20 euros i que està enfocat a la formació en alternança amb treball o pràctica professional.

“Altra aposta important que hem fet per a aquest curs escolar és la realització de la pista de hoquei que estarà al patí del Jaume I, la qual podrà ser utilitzada tant pels alumnes dins la jornada educativa com pels xiquets del Club de Patinatge Taurons de Nules per fer els entrenaments i competicions. De fet d’aquesta obra s’encarrega una empresa local, Vimas Esport”, explica Sorribes.

Per altra banda, en el CEIP Cervantes s’ha reformat l’instal•lació elèctrica que era deficient i obsoleta i que feia anys que tenia problemes en el subministre elèctric ja que comptava amb una potència de tan sols 6,6 kW, així amb una inversió de 50.000 euros feta per la Conselleria d’Educació el col•legi ha començat el curs amb 43 kW.

Cal recordar que Nules ha començat el curs escolar 2017/2018 sense barracons després de huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar. Els alumnes del col•legi han començat el nou curs sense cap barracó i amb unes instal•lacions en condicions. Les obres de construcció d’aquest centre educatiu han consistit en sis aules d’Infantil, dotze aules de Primària, menjador i gimnàs amb un import de més de tres milions d’euros sufragats per la Conselleria d’Educació.