Nules: Comença la II Setmana de la Seguretat de Nules


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/163516_94243/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/9/163516_94243/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/9/163516_94243/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-09-2017
Comença la II Setmana de la Seguretat de Nules

Els alumnes de primària del CEIP Jaume I i del col·legi La Consolació han sigut els protagonistes de la II Setmana de la Seguretat i Policia Local que ha començat dilluns a la localitat de Nules.

Els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir de diferents activitats que els agents de la Policia Local han dut a terme en un parc d’educació viària instal·lat a la plaça Major i dels tallers en els quals han confeccionat senyals de trànsit en paper.

“Durant la setmana passaran per aquest parc d’educació viària els alumnes de Primària de tots els centres educatius de la població amb l’objectiu d’ensenyar als més menuts les principals normes viàries”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

També s’ha presentat públicament el Programa Minipolicia i Educació Viària per al curs 2017/2018, “aquest programa està dirigit als alumnes de segon, quart i sisé de Primària i com a novetat s’inclouen sessions pràctiques que es duran a terme durant el curs, es tracta de posar multes simbòliques que tinguen a veure amb actes incívics i seguretat viària. Volem conscienciar els més menuts i també els ciutadans perquè siguen conseqüents dels actes que fan”, matisa David García.

A més, els llauradors també estaran presents en aquesta primera jornada ja que s’impartirà una xarrada enfocada al sector agrari per a dónar a conéixer la Unitat Rural i Ecològica (URE) de la Policia Local de Nules.

Dimarts les activitats estaran dirigides a l’alumnat de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles amb la xarrada sobre “La seguretat en carreteres per a ciclistes”.