Nules: Els alumnes de T'Avalem Nules participen en una jornada-taller sobre emprenedoria en societats laborals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/163812_94484/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/163812_94484/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/163812_94484/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-10-2017
Els alumnes de T'Avalem Nules participen en una jornada-taller sobre emprenedoria en societats laborals

Un total de 21 alumnes del projecte T’Avalem Nules han participat en una jornada-taller d’iniciació a l’emprenedoria en societats laborals. Així, davant les circumstàncies actuals del mercat laboral, caracteritzat per un augment de la creació d’oportunitats d’ocupació i combinada amb la poca estabilitat en els llocs de treball juntament amb els ingressos encara reduïts, fa que siga aconsellable informar sobre formes innovadores d’emprenedoria col•lectiva.

En la jornada s’ha destacat la importància per als joves d’iniciar una trajectòria de cotitzacions al règim general de la seguretat social que els permeta tindre una cobertura per desocupació, malaltia, accidents de treball i pensions, que els repercutirà en tindre una jubilació acceptable. Tot açò serà possible si constitueixen societats laborals que els poden proporcionar treball estable i cotitzacions al règim general de la Seguretat Social.

Així doncs, aquest curs ha estat patrocinat per l’Ajuntament de Nules i la Diputació Provincial de Castelló.

Cal recordar que el projecte T’Avalem Nules està subvencionat amb un import de 389.059,20 euros per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, i l’Ajuntament de Nules complementa aquesta ajuda amb 50.000 euros per mòdul. Es tracta d’un programa mixt d’ocupació i formació de garantia juvenil que té dos mòduls, un d’obra i l’altre de jardineria.

El projecte T’Avalem Nules tindrà una durada d’un any, aproximadament, i està enfocat a la formació amb alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.