Nules: El CEIP Nou Pedro Alcázar estrena biblioteca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164098_94713/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 11-10-2017
El CEIP Nou Pedro Alcázar estrena biblioteca

El CEIP Nou Pedro Alcázar estrena biblioteca amb un acte de presentació protagonitzat pels alumnes del centre, els quals han llegit i recitat alguns poemes i contes relacionats amb la lectura i les biblioteques.

L’alumnat ha estat acompanyat per l’alcalde de Nules, David García; la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Marisol Ballester; el director de la Caixa Rural Sant Josep, Pepe Estañol; la inspectora de la Conselleria d’Educació, Marisol González; l’il·lustrador, Toni Cabo, i una representació dels mestres i l’AMPA del col·legi.

La directora del centre escolar, Carmen Ballester, ha agraït l’esforç fet per l’Ajuntament de Nules per la consecució del centre nou que s’ha estrenat definitivament en el present curs escolar.

L’escriptora i actual inspectora d’educació de la població, Marisol González, i l’il·lustrador, Toni Cabo, autor de la decoració de la biblioteca, han signat alguns exemplars de llibres seus que passaran a formar part del fons literari del centre.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios