Nules: Localitzen el focus de mosquits que afecta la zona del camp de futbol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/164992_95446/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/11/164992_95446/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-11-2017
Localitzen el focus de mosquits que afecta la zona del camp de futbol

L’empresa adjudicatària, Lokímica, que porta a terme els tractaments contra els mosquits a la població de Nules ha detectat el focus que afecta la zona del camp de futbol, aquest focus es troba a la bassa d’una propietat privada, per la qual cosa des de l’Ajuntament s’ha procedit a fer les gestions pertinents per a poder eradicar-lo.

El regidor de Sanitat, Antonio Romero, comenta que “ens han arribat moltes queixes d’usuaris del camp de futbol i de veïns i veïnes de la zona que han portat que l’empresa, després d’inspeccionar la zona, haja localitzat el lloc on està el focus de mosquits. Així en tractar-se d’una propietat privada l’Ajuntament no pot fer el tractament corresponent, per la qual cosa hem iniciat les actuacions escaients per a posar-nos en contacte amb el propietari i si no se’n fa càrrec haurem d’aplicar l’ordenança”.

L’Ajuntament de Nules té de de l’any 2016 una ordenança municipal per a la prevenció i control dels mosquits i particularment dels mosquits tigre. Aquesta ordenança preveu diferents supòsits en els quals pot tindre potestat sancionadora amb infraccions que van de 60 a 1.200 euros.

“Estudiarem l’aplicació de l’ordenança en els casos en què l’interés general ens permeta i sempre que no es puga aplicar la via administrativa o l’incompliment d’aquesta, atés que els principals focus es troben en propietats privades en les quals l’Ajuntament no té competències per a poder fer-hi els tractaments”, matisa el regidor de Sanitat


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios