Nules: Una delegació de Nyons visita Nules per a preparar el 20 Aniversari de l'agermanament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165008_95460/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 06-11-2017
Una delegació de Nyons visita Nules per a preparar el 20 Aniversari de l'agermanament

Una delegació de la localitat francesa de Nyons, encapçalada per la seua alcaldessa, ha visitat Nules per a iniciar els preparatius del 20 aniversari de l’agermanament que es celebrarà el proper any.

En aquesta reunió s’acordat renovar la comissió de l’agermanament per a poder començar a treballar, “volem que aquesta comissió compte amb una representació dels diferents sectors de la població, tant a nivell particular com col•lectiu o associatiu, per la qual cosa convidem a tots els interessats a que col•laboren d’aquest projecte”, comenta el regidor d’agermanaments, Ramón Canut.

Cal recordar que Nules es va agermanar amb Nyons el 24 d’agost de l’any 1998, i en tot aquest temps s’han realitzat actes d’intercanvi de diferents tipus entre les quals destaca l’intercanvi d’alumnes de l’IES Gilabert de Centelles.

Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios