Nules: Els comerços locals ja poden inscriu-re's per a participar en la II Ruta de decoració Nadalenca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165143_95577/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/165143_95577/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/165143_95577/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-11-2017
Els comerços locals ja poden inscriu-re's per a participar en la II Ruta de decoració Nadalenca

Per segon any consecutiu al mes de desembre tindrà lloc la II Ruta de Decoració Nadalenca dels Comerços Locals per la qual cosa els interessats poden inscriu-se en les dependències de l’Agència de Desenvolupament Local abans del 24 de novembre.

L’objectiu d’aquest concurs és fer un reconeixement a l’esforç dels comerciants per mantindre els aparadors i façanes atractives per tal de millorar l’imatge del comerç local de la localitat, “volem crear un ambient festiu i nadalenc al mateix temps que estem promovent les vendes, l’ajuntament col•laborarà amb els participants ficant a disposició d’ells elements i material decoratius. Es tracta d’una iniciativa que es va ficar en marxa a Nules per primera vegada l’any passat i amb la que pretenem dinamitzar i recolzar el comerç local mitjançant la realització d’un plànol amb tots els comerços participants”, explica el regidor de comerç local i desenvolupament local, César Estañol.

El primer premi serà de 300 euros i una campanya de falques publicitàries en una emissora de ràdio, el segon premi està dotat amb 250 euros, el tercer en 200 euros, el quart en 150 euros, i el quint en 100 euros, a més hi haurà cinc sisés premis de 50 euros.

Taller aparadors nadalencs
Per altra banda, un total de 16 comerços locals han participat en el Taller d’Aparadors Nadalencs organitzat de forma gratuïta per la regidoria de Comerç Local.

“La finalitat d’aquest taller és guiar als participants per a que realitzen uns aparadors atractius per a donar a conéixer el producte de la millor manera possible”, comenta Estañol.

El taller ha tingut una part presencial amb projeccions d’imatges, materials, ferramentes, exposició de les regles bàsiques d’aparadors i pautes per a crear un aparador nadalenc; també compta amb assessorament online i personalitzat; i amb una visita de la persona que ha impartit el curs al comerç per a millorar, revisar la decoració i treballar l’il•luminació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana