Nules: Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167284_97377/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 02-01-2018
Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana

Per segon any consecutiu Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana al albergar els dies 19 i 20 de gener les II Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules, es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén crear un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació en el que participen tots els sectors implicats tant els mestres, les famílies com les persones no docents que hi treballen en centres educatius.

El regidor d’Educació, Ramón Canut, comenta que “davant l’èxit de l’anterior edició hem apostat per la continuïtat d’aquestes jornades que volem que siguen un referent en el sector educatiu de la nostra comunitat i què són una realitat gràcies al treball desinteressat i l’esforç fet per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules”.

Amb el lema “Educació=consciència+cor+connexió” aquestes jornades comptaran amb diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques com ara les anomenades “Les conductes dels menors. Tasca de tota una Comunitat Educativa”; “Com sona l’Eso!”; “Programa ECOSAFE. Atención plena basada en el yoga educativo”; “Viure les matemàtiques”; “Cómo evitar que tu hij@ corra riesgo en Internet”; “Recicla l’escola: un camí cap a la sostenibilitat i la convivència”; “El ajedrez como herramienta educativa en el aula”; “Padrines i padrins de lectura”; “La importancia de las emociones en el desarrollo neurocognitivo y de la personalidad”; “El impacto de la atención en el aula”; o “Moments de trobada, moments de construcció, moments de processos i possibilitats”.Entre les persones que hi participen en aquestes jornades es troben José Ramón Gamo, Luis Blasco de la Cruz o Pere Cervantes; a més d’equips o organitzacions educatives com ara Yoga Famiyoguis, Volando Cometas, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Pedro Alcázar, Com Sona l’ESO, o l’Escola Polinyà.

Per a promocionar les jornades s’ha fet un concurs per a la realització del cartell. Així doncs, els guanyadors són alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, Alejandro Alcalá Casaus, autor del cartell i Nora Roig Bertomeu, autora del logotip.

Cal recordar que les inscripcions estan obertes fins al proper dia 12 de gener en l’adreça https://www.facebook.com/jornadeseducativesnules/ on es pot trobar tota l’informació relacionada amb les II Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules que tindran lloc al Saló d’Actes de la Caixa Rural Sant Josep de la localitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana