Nules: Acaba la bebeteca amb un balanç de 'gran acceptació'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167521_97561/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/167521_97561/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-01-2018
Acaba la bebeteca amb un balanç de 'gran acceptació'

L’Ajuntament de Nules ha ofert en el mesos de novembre, desembre i gener un servei de Bebeteca en les instal·lacions de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”. La bebeteca ha comptat amb una gran acceptació i en la mateixa s’han inscrit quinze xiquets i xiquetes d’entre 8 i 34 mesos, cal destacar que l’última sessió tindrà lloc aquest dijous.

Des de la regidoria de Biblioteca es destaca que “l’objectiu és estimular aquells punts que es troben en la base d’un bon lector, treballant en el desenvolupament dels més menuts des dels primers anys mitjançant cançons, contes, exercicis de percussió, tècniques de relaxació o musico teràpia. El que volem és apropar la literatura als més menuts i convertir la biblioteca en un espai actiu de foment de la lectura més enllà del servei de préstec i assessorament lector ”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Les sessions tenen una durada d’una hora i van dirigides a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que deuen anar acompanyats d’una persona adulta autoritzada.

Amb aquestes sessions es pretén despertar l’interés per la lectura des dels primers anys; aportar ferramentes als pares per a estimular l’interés dels xiquets i xiquetes per la lectura; desenvolupar la sensibilitat musical; apropar els diferents ritmes musicals; augmentar la comprensió verbal; alimentar la curiositat i la fantasia; iniciar en el coneixement i reconeixement de símbols bàsics de colors, formes, lletres o sons; associar l’oci a la lectura; crear un espai de socialització entre famílies; reforçar el desenvolupament psicomotors; ensenyament de tècniques de relaxació; o crear un vincle emocional amb la biblioteca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana