Nules: El comerç local presenta la campanya per a Sant Valentí


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168651_98417/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168651_98417/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 06-02-2018
El comerç local presenta la campanya per a Sant Valentí

“L’amor està en el centre” és la campanya que ha organitzat l’Associació de Comerços Zona Centre de Nules (CZC) per Sant Valentí, una campanya que començarà dimecres i que finalitzarà el pròxim 14 de febrer, Dia dels Enamorats.

Al llarg d’aquesta setmana tota persona que compre en els comerços adherits a l’associació rebrà un tiquet per cada compra per a participar en el sorteig de quatre vals de 30 euros per a gastar en la papereria Clip, papereria Tinta China, floristeria Los Tulipanes i floristeria Lourdes.

Un dels vals serà triat per a ser la foto que més m’agrada obtinga, de manera que el divendres 9 de febrer de vesprada i el dissabte 10 de febrer al matí s’instal•larà un fotoreclam a la plaça Major perquè les persones interessades es facen una foto que hauran de pujar al Facebook de @czcnules i etiquetar la foto amb l’etiqueta #elcomerçdelcentre. El sorteig de la resta de premis es farà el dimecres 14 de febrer a la plaça Major una vegada tanquen els comerços.

“Amb aquesta campanya comencem les activitats que des de l’associació portarem a terme al llarg de tot l’any. El que volem amb aquest tipus d’iniciatives és incentivar la gent perquè compre al seu poble”, matisa Lourdes Herráiz, presidenta de l’Associació Comerços Zona Centre de Nules.

A més, en els dies en què es desenvoluparà la campanya cada establiment tindrà al terra de la porta un vinil de color roig amb el qual es vol donar visibilitat a la campanya, també es donarà un xicotet detall als clients de cadascun dels comerços.

“Totes aquestes campanyes que promou el comerç local tenen la col•laboració de l’Ajuntament, ja que estem treballant per a sensibilitzar els veïns i les veïnes dels avantatges que té el comerç de proximitat, alhora amb aquestes accions estem també dinamitzant el centre de la nostra població”, cometa el regidor de Comerç, César Estañol.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana