Nules: Nules i la Fundació Caixa Castelló col·laboraran en l'organització d'activitats culturals i mediambientals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168954_98662/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-02-2018
Nules i la Fundació Caixa Castelló col·laboraran en l'organització d'activitats culturals i mediambientals

L’Ajuntament de Nules i la Fundació Caixa Castelló col•laboraran en l’organització i finançament de diverses activitats emmarcades en els programes de la campanya de dinamització cultural i mediambiental que es desenvolupen a la localitat de Nules.

Aquest acord és fruit del conveni de col•laboració signat per les dues institucions representades per l’alcalde de Nules, David García, i pel president de la Fundació Caixa Castelló, Juan Manuel Aragonés. De manera que aquest conveni estarà en vigor al llarg de l’any 2018 i té un import de 5.400 euros.

“Aquest conveni ens permet aparéixer com a patrocinadors de la cartellera, catàlegs, publicacions i altres mitjans de difusió de les activitats que s’organitzen. Nules organitza una important programació cultural i també des de fa uns anys de caràcter mediambiental, així amb aquest acord continuem promocionant i donant suport a la cultura i les activitats mediambientals”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

A més, l’Ajuntament de Nules difondrà les activitats objecte d’aquest conveni en els canals publicitaris habituals de la programació pròpia.

Alhora, la Fundació Caixa Castelló cedeix a l’Ajuntament l’ús que considere oportú de l’edifici que aquesta entitat té a la població.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana