Nules: Nules acull el campionat regional de coloms esportius


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169269_98909/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/169269_98909/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 20-02-2018
Nules acull el campionat regional de coloms esportius

La localitat de Nules acollirà els dies del 3 al 31 de març el Campionat Regional de Coloms Esportius, una cita que reunirà centenars d’aficionats de diferents punts de la Comunitat Valenciana.

El campionat començarà amb la presentació dels coloms participants i amb la revisió veterinària, per a seguir amb les proves que es desenvoluparan dimarts i dissabte en horari de cinc a set de la vesprada.

Des de la Regidoria d’Esports es destaca la importància d’aquest campionat per als aficionats de la localitat, “aquest esport té molt d’arrelament a la nostra població i a la resta de municipis de la comarca de la Plana Baixa, per la qual cosa els aficionats podran gaudir d’aquest campionat que a més ens servirà per a promocionar la gastronomia i els llocs turístics locals”, comenta la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

El dia amb més afluència de gent serà el divendres 30 de març amb la prova final, a la qual seguirà l’acte de classificació amb el qual es donarà el resultat amb el nom dels guanyadors. El dissabte 31 de març tindrà lloc la cloenda del campionat amb el lliurament de trofeus.

Aquest campionat és un dels més destacats que es celebren al territori valencià i precisament l’edició passada el va guanyar un veí de Nules, “esperem que enguany la població amfitriona obtinga resultats semblants als anteriors campionats, a més volem demanar als veïns disculpes per qualsevol molèstia que puguem ocasionar ja que els coloms porten una trajectòria de vol imprevisible”, matisa el president del Club de Columbicultura Sant Josep de Nules, Vicente Romero. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana