Nules: Nules vol guanyar sòl industrial en modificar el PGOU


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169381_99004/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 23-02-2018
Nules vol guanyar sòl industrial en modificar el PGOU

L’Ajuntament de Nules ha aprovat la proposta per a sotmetre a informació pública el projecte d’expropiació i ocupació per a executar un col•lector i realitzar la connexió corresponent amb la N-340 del sector industrial 5a i 5b del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Nules, “amb aquesta actuació volem guanyar sòl industrial, donem una espenta al PGOU que suposa un pas més per a poder iniciar les obres d’urbanització d’aquests sectors industrials i que permetrà a les empreses taulelleres d’aquesta zona ampliar les fàbriques i també la instal•lació d’altres de noves”, explica l’alcalde de Nules, David García.

En concret, el sector industrial al qual afecta aquesta modificació comprén la zona on estan ubicades les empreses Hutamaki i Grespania.

Més punts tractats en la sessió plenària ordinària celebrada dijous han sigut els preus públics per a l’Escola de Pasqua que tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril, de manera que s’ha aprovat establir un preu total de 10 euros per a cadascun dels xiquets o xiquetes que hi participen.

L’Ajuntament de Nules també va a sol•licitar a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 399.660 euros per a dos mòduls emmarcats en un nou projecte T’Avalem per a la contractació de 20 persones en situació de desocupació. De manera que es puguen ficar-se en marxa una vegada finalitzen els actuals, en el mes de maig.

A més, s’ha aprovat sol•licitar al Ministeri de Medi Ambient l’inici del procediment per a declarar les casetes de primera línia de la platja de Nules com a Bé d’Interés Públic, “el que volem és buscar una solució per a la regularització d’aquests habitatges i que tots puguen tindre el títol de concessionari de la propietat. És el mateix acord que ja va adoptar el Ple de l’Ajuntament de Nules de manera unànime fa quasi un any i que el Ministeri ha fet cas omís perquè encara no ens ha contestat”, matisa David García.
Cal recordar que aquesta mateixa proposta va ser aprovada per tots els grups municipals en la sessió celebrada al mes de març de l’any 2017.

A més, la Generalitat Valenciana també ha assegurat que traslladarà al Ministeri de Medi Ambient la preocupació de l’Ajuntament de Nules pel destí dels habitatges de la zona de Domini Públic Marítim Terrestre del municipi i instarà el Ministeri a adoptar les mesures necessàries per a iniciar i tramitar la via procedimental que estime oportú i així donar una solució a les inquietuds de l’Ajuntament i dels veïns. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana