Nules: Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172176_101346/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-05-2018
Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Nules ha celebrat el primer Ple després de la seua constitució el passat mes de març. En aquest primer Ple els membres del Consell han exposat problemes detectats, queixes i suggeriments tant del seu centre educatiu i entorn com del municipi en general.

Aquest consell està format per un representant i un suplent alumnes dels cursos de cinqué i sisé de Primària de cadascuna de les sis escoles de la localitat: CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Cervantes, CEIP Pedro Alcázar, CEIP Lope de Vega i la Consolació, a més també hi ha una representació de l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles, i representació municipal amb l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Joventut, Rosa Ventura; i el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura.

“Amb aquesta iniciativa nova es vol promoure la participació dels més menuts en temes municipals. La creació del Consell de Xiquets i Xiquetes és una aposta de l’equip de govern per a canalitzar la participació dels més menuts en el treball del dia a dia que es fa en la localitat”, comenta el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura.

El pròxim Ple tindrà lloc a principis del mes de juny i serà l’últim del present curs escolar. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana