Nules: Nules signa per primera vegada un conveni de col·laboració amb ALCER


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172251_101409/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172251_101409/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-05-2018
Nules signa per primera vegada un conveni de col·laboració amb ALCER

L’Ajuntament de Nules ha signat, per primera vegada, un conveni de col•laboració amb l’Associació per a la Lluita contra les Malalties de Renyó de Castelló (ALCER Castalia) per a dur a terme activitats d’informació, prevenció i conscienciació a Nules al llarg del present any 2018.

Així doncs, la institució local dotarà aquesta associació d’una subvenció per un import total de 500 euros, “cal sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la donació d’òrgans, i també previndre i visualitzar les malalties renals”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

De fet, aquesta setmana l'alumnat del CEIP Jaume I ha participat en una gimcana de salut amb diferents activitats amb les quals es pretén millorar els hàbits saludables dels xiquets i les xiquetes que ha tingut la col•laboració d’ALCER Castalia.

A més, també s’ha signat un conveni de col•laboració amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló perquè preste el servei de transport adaptat als usuaris de la localitat que hagen de desplaçar-se a l’entitat per a fer ús dels serveis especialitzats, “aquest conveni és nou ja que encara que l’Ajuntament ha signat altres convenis amb aquesta associació aquesta vegada s’ofereix un servei de transport adaptat per a evitar que els usuaris es desplacen en vehicle particular com han fet fins ara. Aquest conveni s’ha signat també per altres municipis de la província de Castelló”, explica el regidor de Sanitat.
En aquest conveni l’Ajuntament assumeix l’obligació de col•laborar en el manteniment del servei de transport adaptat prestat per l’associació al llarg de tot l’any amb una aportació econòmica de 975 euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana