Nules: Nules posa en marxa una nova campanya de desratització i desinsectació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173370_102366/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173370_102366/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-06-2018
Nules posa en marxa una nova campanya de desratització i desinsectació

Aquesta setmana s’ha posat en marxa una nova campanya de desratització i desinsectació en la xarxa de clavegueram i zones públiques de la localitat. Els treballs els porta a terme l’empresa Lokímica, encarregada dels serveis de control de plagues a Nules, i han començat en el nucli urbà de Mascarell per a continuar en les diferents zones de la població de Nules. A més, els tècnics de control de plagues de l’empresa també revisaran i faran el tractament corresponent a tota la xarxa pública de sanejament.

“Aquests tipus d’actuacions es fan de manera periòdica i el seu objectiu és reduir les poblacions d’insectes i rosegadors de cara als mesos d’estiu, època en la qual si no es controla i per les altes temperatures podrien reproduir-se i provocar per tant molèsties a la ciutadania”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Per altra banda, emmarcada en la campanya de prevenció de focus de mosquits, s’han pintat tots els embornals dels voltats dels centres educatius de la localitat. L’actuació ha consistit en l’aplicació d’una pintura insecticida de llarga duració per a reforçar el tractament habitual perquè aquestes zones queden més protegides. A més, també s’han realitzat actuacions de neteja i tractament de la resta d’embornals de la via pública.

El regidor de Sanitat explica que “aquests treballs es fan anualment en aquestes dates precisament per a controlar el mosquit tigre i evitar així problemes sanitaris a un sector de la població de risc com són els menors. En definitiva, són tasques de prevenció que l’Ajuntament desenvolupa al llarg de l’any mitjançant diferents campanyes”. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana