Nules: Arranca el nou programa 'T'Avalem' Nules 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173586_102537/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173586_102537/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-06-2018
Arranca el nou programa 'T'Avalem' Nules 2018

Ja està en marxa el programa T’Avalem 2018 del qual es beneficiaran un total de 20 joves del municipi menors de 30 anys inscrits en el Programa de Garantia Juvenil. Aquest programa nou consta de dos mòduls, així doncs un dels mòduls d’aquest segon T’Avalem Nules està enfocat a la realització d’activitats relacionades amb l’organització de temps lliure, educatiu, infantil i juvenil en entorns turístics; i l’altre a la renovació de voreres del nucli urbà i altres immobles de titularitat municipal.

El projecte T’Avalem Nules tindrà una duració d’un any, aproximadament, i estarà enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 399.660 euros, de manera que s’ha contractat un total de vint-i-quatre persones, “són vint alumnes, dos docents, un director i un auxiliar administratiu ja que el projecte té dos mòduls, de 10 alumnes cadascun, amb dos nivells diferents de qualificació professional com són animador sociocultural i de temps lliure i obra. Estem contents perquè any rere any rebem aquestes subvencions, de fet és el segon any consecutiu que comptem amb el programa T’Avalem, que pensem és una bona oportunitat perquè els joves es formen durant un any”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules complementa la subvenció de la Conselleria amb 50.000 euros per mòdul; per tant, l’aportació municipal en aquest pla d’ocupació és d’un total de 100.000 euros.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana