Nules: Recolzament total del PSPV-PSOE de Nules a les reivindicacions del col•lectiu LGTBI


 
La Plana al Dia | Nules | General | 01-07-2018
 

El Grup Municipal Socialista de Nules vol mostrar el seu total suport al col•lectiu LGTBI i a les seues justes reivindicacions, un recolzament que vol deixar patent de manera especial aquest cap de setmana amb motiu de les celebracions de l'Orgull però que practica al llarg de tot l'any perquè “l'aposta per les polítiques inclusives forma part de l'ADN del PSPV-PSOE”.
Així ho ha explicat el portaveu del Grup Municipal Socialista de Nules i primer tinent d'alcalde de la localitat, Adrián Sorribes, qui ha destacat que en l'últim ple municipal “els socialistes presentem una moció a favor de la igualtat que va resultar aprovada per tots els grups amb representació en el consistori.”
Sobre aquest tema, Sorribes ha destacat que “el Partit Socialista és el partit de la igualtat, del reconeixement de drets, el partit que ha impulsat polítiques que han ajudat al conjunt de la societat a comprendre que tots som iguals, tinguem la tendència sexual que tinguem”.
En termes semblants s'ha manifestat el regidor Antoni Romero, qui ha volgut posar en valor les polítiques inclusives que Ximo Puig porta impulsant des que en 2015 accedira a la presidència de la Generalitat, i que a partir d'ara va a implementar el President Pedro Sánchez des del Govern d'Espanya.
Polítiques que són hereves de les quals en el seu moment va impulsar el President Rodríguez Zapatero, amb l'excel•lent assessorament de Pedro Zerolo. En aquest sentit, Romero ha volgut recordar que “a Espanya hi ha un abans i un després de l'aprovació de la llei que permetia el matrimoni entre persones del mateix sexe”.
Sobre aquest tema assenyala que “malgrat les manifestacions de bisbes i de polítics del PP per la Gran Via de Madrid que vam veure en el seu moment, amb les polítiques impulsades per Zapatero aquest país ha experimentat un canvi de mentalitat històric que ha resultat molt positiu per al conjunt de la societat”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana