Nules: Campanya informativa sobre la targeta verda en el mercat de la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174407_103240/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174407_103240/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-07-2018
Campanya informativa sobre la targeta verda en el mercat de la platja

El Consorci Palància Belcaire (CPB) ha informat els veïns i les veïnes de Nules de l’ús i els avantatges que suposa tindre la Targeta Verda, aquesta campanya informativa s’ha desenvolupat hui al mercat de la platja.

Davant d’aquesta iniciativa l’Ajuntament de Nules insta els ciutadans a col•laborar en la correcta gestió dels residus i el seu reciclatge, “en breu s’enviarà als domicilis la nova Targeta Verda que servirà per a aconseguir una reducció en la taxa del rebut del fem”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Per tant, aquesta targeta es pot utilitzar tant a l’ecoparc de Nules com a la resta d’ecoparcs i ecomòbils de la xarxa consorciada. De manera que totes les persones o empreses que hi vagen a dipositar els residus i porten la Targeta Verda se’ls assignarà una sèrie de punts d’acord amb el tipus de residus i el pes. Així doncs, els punts acumulats seran els que permetran la rebaixa en la taxa del fem.

“Aquesta actuació s’emmarca en la campanya “Si + recicles – pagues” que promou el Consorci Palància Belcaire (CPB) al qual pertany la localitat i amb la qual es pretén sensibilitzar la població de la necessitat de reciclar”, apunta Segura. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana