Nules: El guitarrista Pedro Navarro anuncia la venda anticipada d'esntrades de l'espectacle que protagonitzarà a Nules


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/175332_104039/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 31-07-2018
El guitarrista Pedro Navarro anuncia la venda anticipada d'esntrades de l'espectacle que protagonitzarà a Nules

Els dies 15, 16 i 17 d’agost hi haurà venda anticipada d’entrades per a l’espectacle que protagonitzarà el guitarrista Pedro Navarro a Nules. En concret s’han establit dos punts de venda, el primer per als dies 15 i 16 d’agost en la Biblioplatja, en horari de 10.30 a 13.00 hores, i el segon en la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó per al dia 17 d’agost en horari de 10.30 a 13.00 hores.

Així ho han anunciat el propi guitarrista Pedro Navarro i la regidora de Festes, Patricia Cascales qui ha manifestat que “anem a aprofitar els dies festius de la platja i del poble per a que els veïns i les veïnes de Nules interessats tinguen la possibilitat d’adquirir l’entrada”.

L’espectacle que protagonitzarà el guitarrista internacional Pedro Navarro formarà part de la programació de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat del proper mes d’octubre, “aquestes festes es caracteritzen per tindre un caràcter més cultural i aquest any hem apostat per un important espectacle que protagonitzarà el guitarrista Pedro Navarro els dies 12 i 13 d’octubre en el Teatre Alcàzar. Coneixedors de l’expectació que hi ha per veure’l actuar en la seua població natal és el principal motiu que ens ha portat a fer una entrada anticipada d’entrades”, matisa la regidora de Festes.
Pedro Navarro ha destacat que va a presentar a Nules un espectacle novedós pensat tant per als entesos i aficionats a la música com als que no, “el flamenc serà la part principal encara que anem a incorporar nous elements com la dansa femenina o gitana i música simfònica i de fusió. Serà un espectacle amb una duració de dos hores que comptarà amb prop de 20 artistes en l’escenari”, comenta Navarro.
Cal recordar que l’última vegada que Pedro Navarro va actuar a Nules va ser a l’any 2014.
De tota manera, en posterioritat es ficaran entrades a la venda en diferents localitats dels voltants com ara Castelló, Borriana, Vila-real, la Vall d’Uixó o la Vilavella.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana