Nules: El comerç local es trasllada aquest cap de setmana a la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175406_104106/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175406_104106/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 02-08-2018
El comerç local es trasllada aquest cap de setmana a la platja

Les platges de Nules albergaran aquest cap de setmana l’XI Mostra d’Oportunitats que protagonitza el comerç local, “els visitants i residents en les nostres platges podran gaudir d’aquesta mostra i beneficiar-se de les ofertes i productes que presentarà el comerç local participant”, comenta el regidor de Comerç, César Estañol.

Des de la Regidoria de Comerç es destaca que amb aquesta iniciativa, que té una gran acceptació, es vol promocionar i acostar al ciutadà el comerç local, en traslladar-se a les platges de Nules. En concret la Mostra d’Oportunitats estarà oberta el dissabte 4 d’agost, de 18 a 23 hores, i el diumenge 5 d’agost, de 10 a 21.30 hores de manera ininterrompuda.

Així, la mostra podrà ser visitada a l’avinguda de Mallorca, tindrà a més una zona lúdica per a xiquets i xiquetes i les persones que compren podran participar en el sorteig de vals de 20 euros per a comprar en els comerços participants, “el sorteig es farà diumenge abans de tancar la mostra i el que pretén l’Ajuntament és premiar l’esforç fet pels diferents comerços”, matisa Estañol.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios