Nules: La biblioplatja de Nules s'inclou en la campanya 'Llegim paisatges' de la Conselleria d'Educació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175816_104460/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-08-2018
La biblioplatja de Nules s'inclou en la campanya 'Llegim paisatges' de la Conselleria d'Educació

La Biblioplatja de Nules forma part de la campanya “Llegim Paisatges” que ha ficat en marxa la Conselleria d’Educació per a fomentar la lectura en diferents biblioplatges i punts de lectura de piscines municipals en la temporada estival.

En concret formen part d’aquesta campanya una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba Nules, “per a nosaltres és una satisfacció que la nostra Biblioplatja es trobe inclosa en aquesta iniciativa que permetrà als nostres usuaris conéixer diferents obres d’autors valencians amb les que a més ampliem l’oferta lectora”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Amb aquesta campanya la Conselleria d’Educació fomenta la lectura d’autors que descriuen paisatges valencians, per aquest motiu s’han distribuït, entre les biblioplatges que s’inclouen en aquesta campanya, llibres amb una antologia de dotze autors valencians actuals que en les seues obres descriuen o recreen espais del territori valencià.

Entre els autors es troba Vicent Usó, Martí Domínguez, Manuel Vicent, Joan Francesc Mira, Manuel Baixauli, Toni Cucarella, Isabel-Clara Simó, Vicente Molina Foix, Josep Piera, Gaspar Jaén i Urban, Alfons Cervera i Rafael Chirbes.

Així doncs, l’objectiu és convidar a llegir les obres d’aquests autors que incideixen sobre el paisatge valencià des de punts de vista realistes o imaginaris i acostar els ciutadans a la literatura d’autors locals.

La Biblioplatja de Nules s’obri els mesos de juliol i agost en horari de dimarts a dissabte de matí d’11.00 a 13.00 hores i vesprada de 18.00 a 20.00 hores, i diumenge de vesprada de 18.00 a 20.00 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana