Nules: Nules és pionera a la Comunitat Valenciana a atendre als turistes i visitants per videoconferència


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175817_104461/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-08-2018
Nules és pionera a la Comunitat Valenciana a atendre als turistes i visitants per videoconferència

Ja està en marxa l’Oficina Turística Virtual amb la qual la població de Nules és pionera a la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconferència, al ser la primera població que compta amb aquest servei.

“Amb aquesta novedosa plataforma Nules adapta l’atenció personalitzada als turistes que arriben a la nostra població, tant en el període estival com en altres èpoques de l’any, a les noves tecnologies”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

La nova plataforma turística via web www.oficinadeturismo.online és un projecte pioner, que permet gestionar una atenció preferent al visitant de manera presencial, telefònica o per videoconferència. Aquesta plataforma forma part d’un projecte pilot que inclou el desenvolupament de la primera app del món en atenció a turistes en la qual està treballant l’empresa tecnològica espanyola Eternity Online 2016 SL.

La plataforma és d’accés senzill mitjançant Internet per l’espai reservat per a l’Oficina Turística Virtual en el portal www.nules.es o per la mateixa plataforma www.oficinadeturismo.online suportada per la majoria de navegadors como ara Google Crhome o Mozila Firefox i dispositius mòbils Android. A més, en els propers mesos tindrà app per a Android i per a IOS, i també es posarà en marxa el projecte pilot per a l’atenció específica a persones sordes.

“Tot açò permetrà al turista o visitant realitzar una planificació anticipada del viatge o visita, a la qual cosa s’afegeix un plus interactiu que fins ara no existia ja que el personal de Turisme atendrà l’usuari en directe pel canal que trie”, matisa la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Cal recordar que la seua presentació oficial va tindre lloc a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es va celebrar a Madrid els dies del 17 al 22 de gener.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana