Nules: L'agrupació de vendes de l'Associació de Llauradors de Nules comença a treballar de cara a la nova campanya


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178797_106945/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178797_106945/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-11-2018
L'agrupació de vendes de l'Associació de Llauradors de Nules comença a treballar de cara a la nova campanya

L’Associació de Llauradors de Nules davant el començament de la campanya de recol•lecció i comercialització de cítrics ha reactivat l’Agrupació de Vendes creada amb l’objectiu d’ajudar en la tasca de vendre les taronges amb la finalitat de millorar-ne el preu, la formalització d’un contracte, la seguretat en la recol•lecció i en el pagament.
De fet, enguany es porten comptabilitzats 9,4 milions de quilos de taronja de diferents varietats, la majoria de clemenules, i compta amb més de 100 llauradors, “enguany s’han sumat llauradors nous a l’Agrupació de Vendes i s’ha passat de 32 en la campanya anterior a més de 100 que n’hi ha inscrits per a aquesta. L’any passat els propietaris que varen vendre les taronges amb l’ajuda d’aquesta agrupació varen obtindre un bon preu, i hi ha comerços que s’han posat en contacte amb l’Agrupació de Vendes per a poder adquirir fruita mitjançant l’associació encara que cal tindre en compte que el contracte es realitza sempre a nom de cada agricultor de manera individual”, explica el regidor d’Agricultura, César Estañol.
Des de la Regidoria d’Agricultura es recorda a més que els llauradors inscrits a l’Agrupació de Vendes poden vendre la taronja pel seu compte sempre que comuniquen que no es pot disposar d’eixa fruita per a la seua venda per part de l’agrupació.
L’Associació de Llauradors de Nules compta actualment amb més de 200 llauradors de la població i aglutina la majoria dels xicotets productors. Treballa amb l’objectiu que en aquesta es troben representants el cent per cent de les persones que disposen de terres al terme municipal de Nules amb la finalitat d’unir els interessos que tenen en comú tots els llauradors de la població i poder així articular les necessitats i reivindicacions del sector agrícola.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana