Nules: Projectes del niu d'Empreses de Nules busquen finançament a Almeria


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181927_109626/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-02-2019
Projectes del niu d'Empreses de Nules busquen finançament a Almeria

Al gener del 2018 es va iniciar per part de l'Ajuntament de Nules la I edició del Formiguer d'empreses, on s'anava a acompanyar a 10 projectes d'emprenedors. Un d'ells era el d'Ángel Gallardo de l'empresa *bioZeo.

La I edició del Formiguer ja ha finalitzat i al gener del 2019 s'ha iniciat la segona edició amb 10 projectes diferents, però la relació i el contacte amb els anteriors projectes continua vigent per a ajudar-los en el que es puga.

En aquest sentit, Caixa Rural de Nules, que és una de les entitats patrocinadores del Formiguer d'Empreses de Nules al costat d'empreses de la importància de Keraben, Grespania o Huhtamaki, ha volgut acompanyar a l'emprenedor Ángel Gallardo a l'estació experimental de la Fundació *Cajamar en Palmerillas (El Ejido) per a estudiar possibles convenis de col·laboració, especialment en la incubadora d'empreses d'alta tecnologia en aigua.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios