Nules: Nules tindrà en breu un carril bici renovat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181990_109677/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181990_109677/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 11-02-2019
Nules tindrà en breu un carril bici renovat

Comencen les actuacions de disseny del traçat nou que discorrerà per la zona de la platja

Nules tindrà en breu un carril bici renovat i ampliat, de manera que recentment han començat les actuacions per a la construcció d’un carril bici nou que discorrerà pel terme municipal i que servirà d’enllaç i prolongació dels trams existents.

Cal destacar que amb aquesta actuació l’Ajuntament planteja la connexió dels dos trams que hi ha construïts i l’ampliació de la zona de la platja i de Mascarell, a més d’habilitar una derivació fins als búnquers mitjançant una via ciclista integrada al trànsit rodat.

La finalitat principal d’aquesta actuació és incrementar l’atractiu turístic connectant zones lúdiques amb altres d’interés mediambiental, paisatgístic, històric o patrimonial; també es busca millorar l’oferta d’oci de caràcter biosaludable amb unes condicions de seguretat d’ús adequades.

“Creiem que amb aquesta actuació Nules disposarà d’un tram important de carril bici que permetrà la pràctica de l’esport per diferents punts del terme municipal, que a més servirà de ruta turística perquè s’ha dissenyat per tal que es puga visitar el patrimoni local. De fet, es tracta de traçats molt transitats per aquest motiu existeix gran interés entre la ciutadania a poder fer ús d’aquest carril”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana