Nules: Mascarell celebra l'acte d'investidura del seu alcalde


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188379_115087/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/9/188379_115087/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188379_115087/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-09-2019
Mascarell celebra l'acte d'investidura del seu alcaldeFelipe Sánchez torna a ser el representant dels veïns per als pròxims quatre anys

Mascarell ha celebrat hui l’acte d’investidura del seu màxim representant per als pròxims quatre anys, de manera que Felipe Sánchez Ruiz ha sigut nomenat oficialment alcalde després de ser reelegit en l’assemblea veïnal que va tindre lloc el passat mes de juliol.

“De la mateixa manera que es va fer fa quatre anys han sigut els veïns els que han triat el seu representant. Amb aquesta actuació donem continuïtat a l’iniciativa promoguda l’anterior legislatura en la que es vol donar rellevància a la participació ciutadana”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

L’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, ha estat acompanyat a més de l’alcalde de Nules, David García, i del regidor de Mascarell, Guillermo Latorre, per membres de la Corporació Municipal, veïns i veïnes de la població i familiars.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios