Nules: Catorze alumnes del taller d'elaboraci d'articles de pell i txtil amb titulaci oficial aconsegueixen l'inserci laboral


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188529_115211/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/9/188529_115211/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-09-2019
Catorze alumnes del taller d'elaboraci d'articles de pell i txtil amb titulaci oficial aconsegueixen l'inserci laboral

Catorze alumnes que han opts el certificat de professionalitat en el taller delaboraci darticles de pell i txtil han aconseguit linserci laboral en lempresa local LaPlana Granados Monlle.

Davant a, des de la regidoria de Poltiques dOcupaci es mostra la seua satisfacci shan complit les expectatives que tenem donat que la idea era donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permetera treballar en alguna empresa de la localitat. A ms hi ha que tindre en compte que totes les alumnes han aconseguit el certificat de professionalitat que s tamb una de les finalitats de la formaci, comenta la regidora de lrea, Rosa Ventura.

Cal recordar que shan impartit dos cursos, el primer va tindre lloc entre els mesos doctubre de lany 2018 i gener daquest any amb una duraci de 380 hores i van participar un total de 10 alumnes. El segon tamb amb una duraci de 380 hores i 10 alumnes sha desenvolupat en els mesos de maig a juliol de 2019.

Aquests cursos amb certificaci de professionalitat sobre elaboraci darticles en pell i txtil ha comptat amb prctiques no laborals en lempresa local LaPlana Granados Monlle. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios