Nules: La platja amb bandera blava de Les Marines t jocs infantils nous


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189421_115966/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/10/189421_115966/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-10-2019
La platja amb bandera blava de Les Marines t jocs infantils nous

A la platja de les Marines, que t la primera bandera blava de les platges de Nules, shan installat jocs infantils nous que ha concedit lentitat Turisme Comunitat Valenciana. A ms, tamb sha dotat les platges de Nules daltres materials per a les zones de bany com ara dutxes, passarelles o papereres.

Des de la Regidoria de Platges sassenyala que sest treballant perqu el litoral estiga de cara a les prximes campanyes en les millors condicions i tinga diferents serveis per als usuaris, estem fent passos importants perqu les platges del nostre municipi i en especial la platja de les Marines siguen un referent, aquestes dotacions del Consell ens ajuden, apunta la regidora de Platges, M. Jos Esteban.

Cal recordar que la Fundaci dEducaci Ambiental (FEE), dins la seua Campanya Bandera Blava desenvolupada aquest any 2019, va atorgat el passat mes de maig per primera vegada el distintiu internacional Bandera Blava a la platja de les Marines de Nules.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios