Nules: Nules alberga una exposició sobre la figura de Sant Vicent Ferrer de l'AVLL


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190473_116862/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190473_116862/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-11-2019
Nules alberga una exposició sobre la figura de Sant Vicent Ferrer de l'AVLL

Es pot visitar fins al pròxim dijous 14 de novembre a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal.

La població de Nules alberga aquests dies l’exposició itinerant “Sant Vicent Ferrer, un valencià universal”, mitjançant la qual els visitants poden conéixer diferents aspectes vinculats a la figura de sant Vicent Ferrer, com ara la predicació, els miracles, el do de llengües, el Compromís de Casp, el Cisma d’Occident, entre d’altres.

“Aquesta exposició està organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a commemorar el sis-cents aniversari de la seua mort i a Nules hem volgut promocionar-la i apropar-la als nostres veïns, en especial a l’alumnat de Secundària i Batxillerat”, comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

L’exposició es pot visitar fins al pròxim dijous, 14 de novembre, en horari de 10 a 13 hores a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios