Nules: Nules presenta el seu segon mata-segells turstic dedicat a Mascarell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191409_117687/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191409_117687/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-12-2019
Nules presenta el seu segon mata-segells turstic dedicat a Mascarell

Nules compta amb dos mata-segells turstics que situen a aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa en la primera de la provncia de Castell en tindre diferents mata-segells propis per a promocionar el seu patrimoni.

Aix doncs, lAjuntament de Nules i el Grup Filatlic i de Colleccionisme Noulas han presentat avui el mata-segells Conjunt emmurallat de Mascarell en el que es representa una de les entrades a aquesta poblaci totalment emmurallada, nica amb aquestes caracterstiques a la Comunitat Valenciana.

En lacte han estat presents lalcalde de Nules, David Garca i el president del Club Filatlic i de Colleccionisme Noulas, Ricardo Yez, juntament amb lalcalde de Mascarell, Felipe Snchez; el regidor de Mascarell, Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre; la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep, Marisol Ballester, i el director daquesta entitat local, Jos Francisco Estaol.

A ms del mata-segells, Mascarell tamb compta per primera vegada amb una collecci de segells, postals i sobres amb diferents imatges del municipi.

Des de les regidories de Patrimoni i Turisme es destaca limportncia daquesta iniciativa amb la que es pretn, entre altres, posar en valor el patrimoni local, lobjectiu s promocionar tursticament tant Nules com Mascarell posant en valor la riquesa cultural i patrimonial, matisa el regidor, Guillermo Latorre.

Cal assenyalar que el primer mata-segells turstic, amb limatge del Museu de Medallstica Enrique Giner, es va presentar al mes doctubre de lany 2015.

Des del primer moment lAjuntament ha donat suport a aquest projecte que s una realitat grcies a lesfor i treball desinteressat del Grup Filatlic i de Colleccionisme Noulas. De fet Nules s pioner a la provncia en donar a conixer el seu patrimoni mitjanant aquests tipus de mata-segells turstics, tamb comptem amb altres relacionats amb la nostra cultura i tradicions com la clemenules. Precisament el passat mes de setembre, coincidint amb la Fira de Ramaderia i Maquinria Agrcola, es van presentar alguns segells commemoratius amb limatge de lescultura del Llaurador de Nules o lermita de Sant Xotxim, comenta lalcalde de Nules, David Garca.






 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana