Nules: Nules rep una donació de fotografíes inédites d'Enrique Giner


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192205_118376/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-01-2020
Nules rep una donació de fotografíes inédites d'Enrique GinerEl fons museístic disposarà de 110 negatius de treballs realitzats per una família de fotògrafs de València

L’Ajuntament de Nules ha rebut una donació particular de fotografies relacionades amb l’obra de l’escultor Enrique Giner. En concret, són 110 negatius i 25 fotografies corresponents al període entre els anys 1950 i 70 que en breu formaran part del fons del Museu de Medallística Enrique Giner.

La donació l’ha feta José Tiebas Roig, que pertany a una família de fotògrafs de la ciutat de València que al llarg de més de vint anys s’havia encarregat de fotografiar els treballs d’Enrique Giner.

“Per a l’Ajuntament és una satisfacció que una persona a títol personal ens faça arribar aquesta col•lecció d’imatges inèdites d’alguns dels treballs de l’artista Enrique Giner. La intenció és que puguen estar exposades al museu; de tota manera amb aquesta donació s’amplia el fons museístic de la nostra població”, comenta el regidor de Museus, Guillermo Latorre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana