Nules: Mascarell rep a Fitur el premio pueblo mágico per la valoració del seu patrimoni històric


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192629_118737/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192629_118737/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192629_118737/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192629_118737/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 24-01-2020
Mascarell rep a Fitur el premio pueblo mágico per la valoració del seu patrimoni històricPromociona la clemenules entre diferents poblacions de Mèxic i Xile

Mascarell ha rebut hui a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) el Premio Pueblos Mágicos 2020 per la valoració del seu patrimoni històric que atorga la Asociación Pueblos Mágicos de España.

Es tracta d’un guardó que, en aquesta primera edició, pretén promocionar els territoris premiats a més de tindre’ls com a referent per a la resta de municipis de la Xarxa de Pobles Màgics. Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, i el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, han sigut els encarregats de recollir aquest premi de la mà del president de l’Asociación Pueblos Mágicos d’España, Francisco Martín, que ha estat acompanyat del president de l’Asociación Pueblos Mágicos de Chile, Félix Escobar.

“Per a nosaltres és un orgull que es reconega el treball fet per valorar el conjunt històric de Mascarell, aquest tipus de reconeixement ens anima més si cal a continuar treballant en la conservació, millora i promoció de l’única població de la Comunitat Valenciana totalment emmurallada”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

A més, també s’ha presentat l’oferta turística que presenten tant Mascarell com Nules, “hem presentat a Fitur projectes nous que en breu posarem en marxa a Mascarell com ara l’Oficina de Turisme o un Centre d’Interpretació, però també hem donat a conéixer el patrimoni local de Nules amb els seus museus, els búnquers o el parc natural de l’Estany, entre d’altres, amb els quals volem consolidar el turisme nacional i treballar en una projecció internacional”, explica el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

La clemenules també ha sigut protagonista a Fitur, de fet des de la Regidoria de Turisme s’ha volgut promocionar una vegada més la clemenules i s’ha oferit als visitants que s’acosten a l’estand, com ara representants de diferents
municipis de Xile i Mèxic, ja que l’Ajuntament de Nules ha aprofitat la seua estada a Fitur per a contactar amb representants d’altres països. En concret s’ha donat a conéixer la clemenules a la secretària de Turisme de l’estat mexicà de Guanajuato, M. Teresa Matamoros Montes; entre d’altres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios