Onda: Compromís aconsegueix la renovació dels camps de futbol d’Onda


 
La Plana al Dia | Onda | General | 10-03-2017
 

El Grup Municipal de Compromís per Onda va presentar la proposta per a canviar la gespa dels camps de futbol de La Cossa i l’Olímpic degut al seu mal estat, una moció a la que es van sumar els grups d’Esquerra unida i Onda Sí Se Puede i que ha sigut aprovada en el ple de març.

La moció estableix que es consideraran prioritàries inversions com aquesta i que s'han de dur a terme al llarg del 2017. D'aquesta manera, es podran tindre en condicions les instal·lacions esportives per a la pràctica del futbol, un esport que, segons les afirmacions del regidor de Compromís, Lluís Pastor, compta amb una quantitat enorme d’usuaris i gran part són xiquets i xiquetes menors d’edat.

Així mateix, el portaveu de Compromís ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida i el recolzament amb el que ha comptat la seua proposta. “Seguirem fent oposició constructiva, fent propostes i mirant sempre pel bé del nostre poble, tractant de prioritzar necessitats i aquesta n’és una, ja que l’Ajuntament compta a un informe tècnic que aconsella realitzar aquesta inversió, a més d’informes dels serveis de fisioteràpia dels dos clubs locals on es veu una clara relació entre el mal estat dels camps i l’augment de les lesions que estan patint els i les nostres joves” ha detallat Pastor.

Segons ha explicat Pastor, l’Ajuntament haurà de començar els tràmits amb celeritat per a poder realitzar aquestes millores a l’estiu, que és quan no hi ha competició i, per tant, el millor moment per a fer-ho. Per acabar, el portaveu de Compromís a Onda també ha mostrat la seua predisposició en ajudar a l’equip de govern en allò que calga per a que açò siga una realitat durant l’any 2017.