Onda: L'Ajuntament d'Onda habilita per segon any consecutiu un servei d'autobús gratuït per a gaudir de les festes de la Magdalena


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155300_89031/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-03-2017
L'Ajuntament d'Onda habilita per segon any consecutiu un servei d'autobús gratuït per a gaudir de les festes de la Magdalena

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament d'Onda posa a disposició dels onders un servei gratuït d'autobús amb destinació Castelló, els dissabtes 18 i 25 de març, amb l'objectiu de facilitar l'accés dels veïns a les festes de la Magdalena. Després dels bons resultats de l'any passat, la regidoria d'Igualtat que lidera el regidor Asensio Blaya, torna a posar en marxa aquesta iniciativa, amb més horaris, “per a evitar als nostres veïns d'Onda, especialment els més jóvens, que agafen els seus vehicles per a traslladar-se a Castelló”.

Les eixides es realitzaran des de la parada d'autobús de l'avinguda Montendre d'Onda i tindran com a destinació l'estació de Renfe de Castelló. Els autobusos eixiran a les 21.00 i 00.00 hores, mentre que la volta, des de l'estació de Renfe, serà a les 23.00, a les 05.00, a les 06.00 i a les 07.00 hores de la matinada. D'aquesta manera, l'equip de govern amplia el servei amb dos viatges més de tornada respecte a l'any anterior, complint així la demanda d'alguns veïns que sol·licitaven més disponibilitat horària.

Així mateix, el regidor ha informat sobre una altra novetat respecte a aquest servei. Enguany es podrà recollir amb antelació un tiquet a la Casa de la Cultura, que encara que no garantirà un seient, sí donarà prioritat a l'hora de pujar a l'autobús als veïns que ho hagen adquirit. Des de l'àrea de Joventut i Igualtat que dirigeix Asensio Blaya es recomana optar per aquesta opció ja que, a causa de la gran demanda, es creen llargues cues i els autobusos s'omplin per complet ràpidament.

“Cada vegada són més els onders que s'acosten a Castelló per a gaudir de les festes i la nostra prioritat és que ho facen amb total seguretat i tranquil·litat”, ha dit el regidor. “D'aquesta manera, l'equip de govern espera agilitzar el funcionament d'aquest servei i evitar que els veïns i veïnes d'Onda agafen el cotxe, tinguen problemes de desplaçaments i que així puguen gaudir més de les festes de la Magdalena”, ha conclòs Blaya.