Onda: El PP reclama un bus directe a la UJI per als estudiants d'Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155373_89089/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-03-2017
El PP reclama un bus directe a la UJI per als estudiants d'Onda

El PP d'Onda ha reclamat un bus directe a la UJI per als estudiants de la ciutat tal com estava quan governava el Partit Popular, dins de l'aposta pels estudiants duta a terme per l'anterior equip de govern. Tal com ha explicat avui la portaveu adjunta, Elena Albalat, “està molt bé que posen una autobús per a les festes de la Magdalena però seria molt millor que aquest servei estiguera en marxa tot l'any i no solament dos caps de setmana”.
I és que el PP va engegar la legislatura passada un bus gratuït que connectava el cas urbà amb l'àgora de la UJI i els horaris de les línies es van acordar amb els propis estudiants. Amb açò, els estudiants s'estalviaven les parades del trajecte i el fet que hagueren de fer trasbordo ja que la ruta fins a Castelló acaba en el centre de la capital, no en la UJI.
En canvi, les retallades del cuatripartito han fet que s'haja eliminat el servei i ara els joves només disposen del bus a Castelló i, des del centre, hagen de desplaçar-se fins al campus.
El PP també va engegar un servei especial per a la Selectivitat i va ampliar la xarxa urbana d'autobusos per als estudiants de Secundària. Ara, no obstant açò, “han eliminat la majoria dels serveis dels quals disposaven els joves d'Onda per a estudiar, així com totes les ajudes a la formació”.
La regidora popular considera que “no té cap explicació que estiguen centrats a retallar els serveis dels veïns d'Onda i que eliminen ajudes als estudiants, tant en serveis com en prestacions econòmiques i en programes”.