Onda: Augmenta en un 50% les llicències d'obra concedides per als polígons industrials a Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156016_89594/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 05-04-2017
Augmenta en un 50% les llicències d'obra concedides per als polígons industrials a Onda

L'Ajuntament d'Onda ha augmentat en un 50% les llicències d'obres majors concedides per als polígons industrials de la zona. L'any 2016 es van atorgar 80 llicències, per un valor de més de 5 milions d'euros, enfront de les 68 llicències que es van concedir en 2015 pel mateix concepte, per 2 milions d'euros.
L'alcalde Ximo Huguet s’ha mostrat optimista amb aquest creixement “doncs és un clar indicador de l'augment de valor de la zona, amb cada vegada major activitat empresarial”. En aquest sentit, l'alcalde ha assenyalat que “realçant el valor de la nostra indústria es potencia l'economia de la ciutat. Aquestes dades tan positives reflecteixen un creixement econòmic del sector industrial i de les empreses instal·lades als polígons de la nostra localitat, impulsant així la creació de llocs de treball”.
L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha explicat que des del consistori estan tenint en compte a les empreses d'Onda i també a aquelles de fora que estiguin interessades a assentar-se a la localitat. A més, ha augmentat el nombre de contractacions i ha disminuït el nombre d'aturats en el sector industrial en l'últim any. Amb aquests indicadors, des del govern socialista confien que aquesta tendència segueixi a l'alça el proper any. “Des del govern seguirem treballant a tots els nivells per tractar de dinamitzar el sector, més enllà de les polítiques que duem a terme de potenciació del sector turístic”, ha assenyalat Huguet, qui ha acabat dient que “aquest creixement demostra l'interès empresarial de les mercantils per instal·lar-se a la nostra localitat i seguirem treballant perquè els nostres polígons creixin i es transformin en el pulmó econòmic que ajudi a decréixer la taxa d’atur”.