Onda: El PP denuncia queixes de veïns per l'abandó del parc General Arrando


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159232_91297/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-06-2017
El PP denuncia queixes de veïns per l'abandó del parc General Arrando

Els veïns d'Onda s'han posat en contacte amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana per a denunciar l'abandó del parc General Arrando. Des de fa setmanes, l'Ajuntament va decidir eliminar els gronxadors i elements de joc i passades les setmanes no les han reposat i no contesten als veïns sobre l'absència de jocs.

Tal com ha explicat l'edil del PP a Onda, María Prada de Conflent, “la situació d'aquest parc és un exemple de com actua el cuatripartito ja que d'una banda generen un problema en un parc públic i, en segon lloc, no responen als veïns sobre l'ocorregut”.

L'edil ha advertit que un dels grans problemes que estan vivint els ondenses és la falta de manteniment en el municipi que afecta al centre, als espais verds i jardins, a la zona dels polígons industrials, així com als camins rurals.

Els populars han instat als ondenses a “acudir a l'oficina d'atenció ciutadana que el PP tenim en l'avinguda País Valencià on donarem eixida a les seues queixes i les tramitarem a Ajuntament perquè ho resolguen de forma efectiva”.