Onda: PP: El cuatripartit retalla les beques per als joves d'Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/160812_92113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-07-2017
PP: El cuatripartit retalla les beques per als joves d'Onda

El cuatripartito d'Onda ha retallat en les beques per als joves d'Onda. Aquesta mesura impulsada per l'equip de govern popular va aconseguir que diversos onders aconseguiren una formació i un salari adequat a aquesta formació i va suposar tot un referent nacional i una ajuda decidida per als joves del municipi.

No obstant açò, Huguet i els seus socis han retallat en salari, en mesos i en nombre de becats el que suposa “una estafa en tota regla” per als veïns d'Onda i per al Partit Popular ja que “el PP exigim que es comprometeren per escrit al fet que es mantingueren les beques”. De fet, est va ser un dels compromisos que es van signar perquè el PP s'abstinguera en el pressupost “i malgrat que tenen la partida de 240.000 euros han decidit no usar-la el que suposa retallar oportunitats als joves ondenses sense cap motiu”.

A l'estiu el PP va engegar aquestes pràctiques que es dirigien a joves ondenses que estan mateix estudiant i que volen aprofitar l'estiu per a formar-se. El PP va ficar en marxa 25 places amb una retribució de 500 euros i 25 hores setmanals de treball.

Els joves, a més, podien triar el període per a poder realitzar les beques d'estiu de juny a octubre i per a aconseguir una d'aquestes beques que va engegar el PP han d'estar cursant estudis superiors universitaris en manera de grau, llicenciatura o diplomatura així com de Formació Professional i ser d'Onda i major de 18 anys.

D'altra banda, el govern popular va engegar 40 beques semestrals que per 35 hores de treball es retribuïen amb 1.000 euros i que era per als onders que ja havia acabat els seus estudis.