Onda: El PP lamenta que el cuatripartit insistisca en la seua falta de suport als músics d'Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/162786_93661/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Onda | General | 07-09-2017
El PP lamenta que el cuatripartit insistisca en la seua falta de suport als músics d'Onda

El Partit Popular d'Onda ha lamentat que el cuatripartito de la ciutat insistisca a mantenir la seua falta de suport als músics del municipi. I és que el Partit Popular va crear en la passada legislatura una línia d'ajudes per a la contractació d'orquestres i xarangues per a les penyes en la Fira d'Onda.

Una mesura que va fer que tant la Fira d'Onda es convertira en un gran espectacle musical en el carrer obert a tothom. A més, el PP, dins d'aquestes ajudes, va prioritzar la contractació de músics d'Onda. En el cas de les orquestres les ajudes eren de 600 euros que passaven a ser 750 si l'orquestra era d'Onda i en el cas de les xarangues, també s'ampliava l'ajuda si eren d'Onda.

Tal com ha lamentat avui l'edil del PP, María Prades “ara, en canvi, redueixen els diners i no prioritzen als músics d'Onda, un sector que treballa molt i que hauria de comptar amb el suport de l'administració local”.

Per a l'edil és curiós que “quan estaven en l'oposició sempre deien que ells contractarien a empreses d'Onda i resulta que ara que governen només donen les obres a empreses de Madrid i València i dificulten la contractació d'empreses ondenses”.

La responsable recorda a més que “a dia d'avui no sabem les bases quan es farà públiques i a què han d'atenir-se les penyes d'Onda ja que, encara que han eixit al pas dient que ja es poden demanar les ajudes, la veritat és que les bases no s'han publicat”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios